Persialaiskissat ry virtuaalinäyttely

keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Tuli osallistuttua Usvan ja Olavin kanssa Persialaiskissat ry 'n virtuaalinäyttelyihin joiden finaali oli sunnuntaina 31.5. Osallistumiskuvia en valitettavasti lataa blogin puolelle, mutta halutessasi voit käydä ne katsomassa Facebookista. Tästä pääset suoraan exoticien kuvakansioon, Olavin numero on 13 ja Usvan 40.

Satu Hämäläinen tuomaroi exoticien näyttelyn ja antoi Usvasta tälläistä palautetta "Suloinen ulkoilijatyttö! Mielettömän kaunis silmien väri, suuret avoimetsilmtä. Leveä päänmuoto, myös leveä päälaki. Lyhyt nenä ja vahva leuka. Todella kaunis väritys; upeat tabbykuviot, lämmin ruskean sävy ja kauniin puhdas valkoinen. Näin sitä pitää exoticin edustaa. <3". Olavi taas sai seuraavanlaista palautetta "Ihana haaveilija, mitähän hänellä on mielessä; jotakin pikkujätkien juttuja?! Ihana ilme, "avoimet" kasvot, lupaava päänmuoto! Upeista upeimmat silmät! Kauniit kuviot, kaulanauhoja on.. suloiset korvatupsut. Tämä poika on taatusti hyvin kiltti. <3".

Kissat sai ainakin omasta mielestäni ihanaa palautetta, mutta kaikesta huolimatta kumpikaan kissoista ei sijoittunut. Virtuaalinäyttely oli mukava kokemus ja tälläisiä saisi olla lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI