Kuulumisia pitkästä aikaa

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Eipä ole tullut melkein puoleen vuoteen tehtyä yhtään postausta, mutta nyt korjaan asian tai ainakin yritän. Varmaan nopeimmat jo huomasivat että blogin ulkoasu on saanut täysin uuden ilmeen ja siitä kuuluu kiitos Maijalle (hänen blogiinsa pääsee tästä).  Ehkä tämän muutoksen myötä innostuu taas kirjottelemaan enemmän ja kevät jo kolkuttaa oven takana joten pian on taas kunnolla valoa kuvailla sisätiloissakin.

Tässä kuukausien tauon aikana ei ole kauheasti mitään ihmeitä tapahtunut. Olen käynyt rokottamassa kissat ja tämän kuun alussa oli Usvan kaksi vuotis syntymäpäivät. Syntymäpäivien kunniaksi tuli käytyä Mustista ja Mirristä hakemassa Usvalle liikkeen oma synttärilahja (valitsin ItsyBitsyn kylmäkuivatut kuorreet) sekä lisäksi pari lelua. Kuorreet olivat Usvan ja Leon suurta herkkua, mutta Olavi ei suostunut edes maistamaan. 

Tänään oli taas kissojen onnenpäivä, koska kävin hakemassa Mustista ja Mirristä banaanimaitotölkkimajan josta olin nähnyt kuvia Instagramissa. Jotenkin ihastuin majan ulkonäköön ja tällä kertaa oli tuuriakin, koska 2/3 kissoista myös tykkää majasta. Ainut joka ei ole suostunut edes pyörähtämään majan sisällä on Leo, mutta eipä sitä kaikesta tarvitse tykätä.

20210312182717_IMG_2473

2 kommenttia:

  1. Ooh, te saitte mökin. Palvelija arpoi tovin kumpi tulee meille mökki vai peti. Meillä voitti peti. Muuten, oli kiva kuulla teistä taas pitkästä aikaa.
    - Rokkimimit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se petikin on tosi söpö, mutta ite arvelin että se ei tulisi noilla käyttöön. Kiva kuulla että meitä on ikävöity, mukavaa päästä pitkästä aikaa kirjoittelemaan. :)

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI