Persialaiskissat ry virtuaalinäyttely 2021

lauantai 1. toukokuuta 2021

Heissan. Tuli taas Usvan ja Olavin kanssa osallistuttua Persialaiskissa ry 'n virtuaalinäyttelyyn joiden finaali oli tänään vappupäivänä 1.5. Osallistumiskuvia en lataa postaukseen, mutta tästä pääset suoraan exoticien kuvakansioon. Olavin numero on 99 ja Usvan 100.

Tällä kertaa exoticeja tuomaroi Mira Fonsén ja Olavi sai seuraavanlaista palautetta "Ihana väri ja hienot punaiset raidat! Arvonsa tunteva ilme tällä nuorella komealla pojalla." ja Usvan palaute oli tälläinen "Tämä nuori neito ei ole päättänyt onko ulkoilu kivaa vai ei. Hieno väritys."

Viime kertaiseen nähden palautteet olivat lyhyitä eikä niin yksityskohtaisia. Toki ymmärtäähän sen kun arvioitavana on monta kissaa, mutta olisihan se aina kiva saada vähän tarkempaa palautetta. Tämäkin kerta meni sijoittumatta mikä ei haittaa, mutta toisaalta ärsyttää kun tuntuu että lähinnä studiokuvilla olevat kissat sijoittuvat. Studio/näyttelyssä otetuissa kuvissa kissat ovat aina puunattuja kun taas kotikuvissa kissat vaan ovat sellaisia kuin on. Tästä huolimatta toivon lisää virtuaalinäyttelyitä.


2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat kisassa ♥ Meidän mielestä Olavi ja Usva olivat vakuuttavan söpöjä niissä!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI