Jean Peaun silmien puhdistusaine

perjantai 4. kesäkuuta 2021

Heissan. Tuli ipanien kasvattajan suosituksesta hommattua Jean Peaun silmien puhdistusaine. Tuote meni heti testiin ja Olavin silmien ympäristö putsaantui vaivatta kovettuneista rähmistä. Kokeilin ainetta myös Usvan leukaan joka on täynnä aknea. Pumpuliin tarttui roima kasa mustia pisteitä eli toimi todella hyvin tähänkin tarkoitukseen. Puhdistusaine ei ole edes hinnalle pilattu, 1 litra maksaa 35 euroa (ainakin 123 Groom sivustolla). Millä sinä putsaat kissasi silmät vai putsaatko ollenkaan?

20210604200320_IMG_2608

3 kommenttia:

  1. Tuote vaikuttaa hyvälle! Meillä on joku apteekista ostettu silmienputsausaine(nimeä en edes muista..pitäisi varmaan katsoa se viimeinen käyttöpäivä myös..).Eli kovin usein ei tule putsattua, jollei tarvetta ilmene.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi hyvä eikä oo hinnalla pilattu. Viimeks ostin Mustista ja Mirristä jonkun silmien puhdistusaineen ja jo 60ml makso 10 euroa. Hyvä vaan ettei silmät rähmi paljoa. Olavilla on siskoonsa lyhyempi nenänvarsi mikä luultavasti aiheuttaa sen että katin silmät rähmii paljon enemmän että saa olla päivittäin putsaamassa.

      Poista
    2. Laitoin muuten teidän blogin nyt seurantaan, unohdin eilen tyystin.

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI