Trixie Vital Flow juomalähde

maanantai 7. kesäkuuta 2021

Moikka. Olin jo pitkän aikaa kattonut kissoille juoma-automaattia, mutta en osanut päättää minkälaisen ostaisin. Eka ajattelin muovista, koska ne on kaikista halvempia, mutta koska muovi aiheuttaa aknea ja sen johdosta luultavasti Usvan akne pahenisi. Päädyin siis ostamaan Trixien Vital Flow juomalähteen joka keraaminen ja vaikuttaa siltä että se on helposti pestävissä. Lisäsuodattimetkaan ei maksa kyseiseen laitteeseen kuin 4,99/6kpl. Suodattimia kuitenkin pitää vaihtaa useasti minkä takia niiden halpa hinta on vain plussaa. Huomasin muuten ärsytykseni että kyseinen lähde maksaa tällä hetkellä 30,99 euroa kun itse maksoin siitä 36,99 euroa. Juuri mun perus tuuria. Mutta joo toivottavasti juoma-automaatti tulee ahkeraan käyttöön, kaunis se ainakin on jos ei muuta.

20210607160950_IMG_2642

4 kommenttia:

  1. Meillä oli sellanen muovihökötys muutaman vuoden, ei tullu onneksi aknea mutta sen peseminen oli palvelijan mielestä kauheeta. Siitä piti irrottaa niin monta osaa ennen pesua tai jotain. Jos te tykkäätte tuosta, niin me pyydetään samanlainen meille myös. Muistakaa siis kertoa myöhemmin kokemuksia!!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mun vanhalla kämppiksellä oli kans muovinen automaatti ja siinäkin oli just monta osaa mitkä piti irrottaa ja pestä.. Tossa mikä mulla on niin on ainoastaan toi kupu ja pohja, tosi simppeli. Iso suositus, jos kissat tykkää juoda vesilähteistä.

      Poista
  2. Meilläkin on ollut vaan muovisia juoma-automaatteja, ja aika monimutkaisia huollettavia kyllä. Ei täälläkään aknea tullut, lähinnä Tarmon takia hankin kun sillä ollut niitä pissavaivoja. Mutta aikansa automaatti tuossa seisoi ja herra joi mieluummin valuvasta hanasta, joten tuolla nyt se viimeisin on laatikossa pakattuna. Mukava lukea sitten käyttökokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin jännä että miks noista muovisista automaateista tehdään niin monimutkasia. Hyvä ettei aknea ole tullut, hankala päästä eroon. Täytyy joskus päivitellä kissojen mielipiteitä juomalähteestä! :)

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI