Kaapista kissan vessa

sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Heippa ja pahoittelut heti alkuun etten ole hetkeen päivitellyt blogia, ei ole ollut vain fiilistä. Mutta nyt kun on aihettakin kirjoittaa jotain niin päätin tulla tekemään postauksen. Otsikosta näitkin jo postauksen aiheen, eli mun äiti teki mun kissoille kaapista vessan. Äiti löys Facebookin kirppikseltä kympillä pienen kaapin jonka uskoi soveltuvan hyvin tähän tarkoitukseen ja niinhän se solveltuikin. Ylälaatikoista on jäljellä vain ovet, mutta alimmainen laatikko on ihan alkuperäisessä kunnossa. Alimpaan laatikkoon laitetaan matala, kanneton kissanhiekkalaatikko jonka saa putsattua helposti avaamalla vain alimmainen laatikko auki. Kaapin oikealla puolella on reikä mistä kissat pääsevät sisälle ja ulos vaivatta. Miten sinä säilytät kissojen hiekkalaatikkoa, onko se kaapin sisällä piilossa vai esillä asunnossa?

20210711171704_IMG_2753

20210711171543_IMG_2751

2 kommenttia:

  1. Aluksi meillä oli ns muuttolaatikot käytössä, toimi hyvin siihen asti kunnes meidän toinen sijoituskissa tuli kiimaan ja alko pystypissaamaan. Kyllästyin hyvin äkkiä siivoamiseen, joten kaikki laatikot vaihdettiin päältä mentäviin. Nyt ei pissit tuu yli reunojen ☺ Kaapillisille ei oikein oo tilaa meillä kun noita laatikoita tarttee olla niiiiin hirmu monta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hyvä että päältä mentävät hiekkalaatikot toimii ja joo ymmärtäähän sen, jos tavaraa on niin tarvii tilaa mihin säilöä niitä.

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI