Kissojen kesäyksiö

sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Heissan. Saatiin tänään poikaystävän kanssa ideaksi siirtää jo elämää nähnyt kiipeilypuu parvekkeelle. Ennen kiipeilypuun vientiä siirsin kissojen vessan ulos mikä ei ollut hyvä idea nimittäin Leo panikoi järjestelemisestä ja siitä ettei hiekkalaatikko ollut vanhalla paikallaan. Siinähän sitten kävi niin että Leo pissasi Jyskistä ostetun taljan päälle joka sattui lojumaan lattialla. Yritin pestä taljan puhtaaksi, mutta saa nähdä miten käy, joutaako talja roskiin. Leo oli mennyt järjestämisen ajaksi sängyn alle piiloon, mutta katti pinkasi samantien esille kun tulin herkkujen kanssa makuuhuoneeseen. Onneksi Leo leppyi helpolla. Vanha kiipeilypuu varmasti tuntuu nyt uudelta ja jännältä kun se on siirtynyt uuteen paikkaan. Uskon että parveke tulee olemaan kovassa käytössä nyt kesän ja lämpimien kelien aikana.

Oletko sinä laittanut parvekkeelle kissojen iloksi kiipeilypuuta yms?

20210530190458_IMG_2588

20210530190647_IMG_2592

20210530190839_IMG_2595

2 kommenttia:

  1. Voi Leo. Toivottavasti Leo leppyy ja suostuu käyttämään muita vessoja sisällä niin kauan kuin oma lempivessa on parvekkeella.
    Ihanaa kun parvekkeelle tuli kissoille tähystyspaikka. Nyt on hyvä olla naapurikyttääjä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä vaan yks vessa käytössä ja se on just toi mikä on parvekkeella. Kissoilla on koko ajan vapaa pääsy sinne ja, jos jostain syystä ovi menisi kiinni niin siirrän tottakai laatikon takasin sisälle. Ootan että äiti saa tehtyä hiekkalaatikoille sellasen laatikon niin ei tulis ehkä niin paljoa hiekkaa lattioille. Niin ja Leo leppy kyllä heti kunhan oltiin saatu siivottua. :-) Ja niinpä.

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI